't Slekkerhoes

Cafezaal ‘t Slekkerhoes is uw locatie voor feesten en partijen. Natuurlijk kunt u bij ’t slekkerhoes lekker borrelen aan de bar of een van de vele horecasporten beoefenen.

Feesten en partijen bij ’t Slekkerhoes

Feesten en Partijen bij t’Slekkerhoes Of het nu gaat om een jubileum, doopfeest, communie, bruiloft, personeels- of verenigingsfeest, receptie, koffietafel, verjaardag, reünie of zo maar een feestje.

Wij beschikken over een gezellige zaal met ruime dansvloer en een eigen terras. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor al uw feesten en partijen tot een maximum van 200 personen (of 120 zitplaatsen). Voor iedere gelegenheid groot of klein is de zaal passend aan te kleden. De zaal beschikt over een eigen ingang, garderobe, geluids- en muziekinstallatie en bar.

Vanzelfsprekend kunnen wij voor uw feest ook het eten, variërend van hapjes tot complete warme en koude buffetten verzorgen via El Knobo Broodjesbar – Catering en BBQ.

Elke gelegenheid is speciaal en verdient daarom alle zorg en aandacht. Wij zien u graag terug in ‘t Slekkerhoes te Slek!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

0475 – 481229

Openingstijden

Maandag en Dinsdag gesloten Woensdag t/m Zondag vanaf 10.00 uur Telefonisch bereikbaar vanaf 9.00 uur